Bitcoin

Se tudi vi odločate za spletno gostovanje ali pa nakup domene? Priporočamo vam, da se obrnete na podjetje Neo-Serv na spodaj dodani povezavi. Ponujajo vam oboje, tako gostovanje, kot tudi domeSpletne stranine ter še marsikaj drugega. Uporabljajo samo vrhunske DELL strežnike, 250+ aplikacij “na klik”, zelo zanesljivo E-pošto ter v Sloveniji kar najcenejše domene. Za plačilo izbranih storitev, lahko izberete PayPal, Bitcoin ali pa kreditne kartice.

Pri gostovanju imajo na voljo več različnih možnosti, nad katerimi boste navdušeni. Poleg tega vam nudijo tudi možnost večjega zaslužka z Neo-Serv, brezplačno selitev katerokoli spletne strani in štiri pakete gostovanja, ki pa so cenovno zelo ugodni. Prvi paket, ki je tudi najbolj ugoden se imenuje Beli in vsebuje 2 GB prostora in še dosti drugih storitev, katere najdete na začetni strani, zgoraj dodane povezave. Drugi paket se imenuje Zeleni in vsebuje natanko 10 GB prostora ter poleg tudi dodatne storitve. Tretji paket Modri je namenjen že večjim spletnim stranem saj vsebuje kar 20 GB prostora, neomejeno E-mail računov, neomejeno prometa, neomejeno parkiranih domen in še bi lahko naštevali. Rdeči paket za gostovanje pa je paket z kar 30 GB prostora, 250+ aplikacij, neomejeno MySQL računov in še veliko drugih stvari. Katerokoli paket lahko plačate tudi preko Bitcoin sistema, kateri je v današnjem času zelo priporočljiv. Če vas kateri od teh štirih paketov zanima še bolj, si ga poglejte na zgoraj dodani povezavi, kjer si ga lahko hitro naročite. Poleg paketov gostovanja vam ponujajo tudi domene. Primeri domen so: www.domena.si, www.najdi.si, www.google.si ter www.24ur.com. Spletna domena je pravzaprav na internetu vaše ime, po katerem vas bodo skoraj vsi obiskovalci prepoznali in si vas tako zapomnili.

Domene in pakete gostovanja lahko kupite na več načinov. Mi vam priporočamo plačilo z valuto Bitcoin, katerego podpirajo tudi pri podjetju NeoServ. Bitcoin vam omogoča neizsledljiv, hiter in povsem varen način plačila, s katerim boste bili zelo zadovoljni.

0 odzivov na “Bitcoin”