David Hriberski predavatelj in coach

David Hriberski direktor, pisatelj, predavatelj in coach. Človek, ki si je z investiranjem vase in v svoje znanje popolnoma spremenil življenje. Je primer človeka, ki si je kljub začetni nesamozavesti ustvaril svoje sanjsko življenje. S svojimi napredki in razmišljanjem je lahko vzor mnogim ljudem. Svoje delo opravlja z velikim veseljem. Vedno je poln pozitivne energije in modrih nasvetov. David Hriberski deli svoje znanje na predavanjih, ki jih organizira, z različnimi motivacijskimi videi, napisal pa je tudi svojo knjigo, ki je polna koristnih informacij. Več o njemu in njegovem delu si lahko preberete na spletni strani: www.davidhriberski.com

David Hriberski

Šolal se je za kuharja, vendar je kmalu ugotovil, da ga to delo ne veseli. Zaposlil se je v proizvodnji, kjer je kmalu doživel nesrečo pri delu. Med okrevanjem je ogromno razmišljal o sebi, o tem kaj želi početi in kaj želi postati. To ga je privedlo do priložnosti, ko je začel s prodajo življenskih zavarovanj. Tu se je njegovo življenje popolnoma spremenilo. David Hriberski je tu vstopil v svet prodaje in kasneje še podjetništva. Uspel je iz dveh preprostih razlogov. Želel je uspeti poleg tega pa je imel veliko željo po učenju. Velik poudarek da na osebno rast, meni da je to izredno pomembno pri vsakem človeku. Človek mora vsakodnevno delati na osebni rasti, s tem postaja bolj odgovorn, samozavesten in izkušen. Vendar ni vse samo na pridobivanju znanja. David Hriberski je mnenja, da če hočemo to znanje uporabiti moramo v svojem življenju narediti tudi akcijo, s katero poskrbimo, da je napredek res opazen.

V svoji knjigi predstavi kako je sploh prišel do same ideje knjige in njegovega naslova. Knjiga je izredno motivacijska, ljudem daje upanje, da začnejo v svojem življenju delati spremembe, da se čim več izobražujejo, tako na poslovnem kot osebnem nivoju. Spodbuja naš napredek, napolni nas s pozitivno energijo, da lahko svoje življenje naredimo sanjsko, tako kot je to storil on. David Hriberski je pozitivna oseba, ki ljudi okoli sebe napaja s svojo pozitivno energijo, jih motivira, saj verjame, da če je uspelo njemu, da lahko uspe prav vsakemu človeku. Potrebna je le volja po uspehu in nenehno učenje.

0 odzivov na “David Hriberski predavatelj in coach”