Dejstva Ciaoamigos.it portala

Danes vam predstavljamo tri zanimiva in zabavna dejstva, ki jih zagotovo niste vedeli o spletni strani ciaoamigos.it in ki vas bodo zagotovo navdušila. Za začetek vam povemo, da prvoten namen spletne strani ciaoamigos.it nikakor ni bil spletno mesto za zmenkarije, ampak so preko nje nameravali prodajati izdelke za otroške zabave. Tako je, prav ste prebrali. Če bi prevladala prvotna poslovanja ideja lastnika domene ciaoamigos.it, potem bi danes na tem spletnem mestu kupovali okraske, klobučke, prtičke, darilca in podobne otroške zadeve. No, to pa bi bilo za popolnoma drugo ciljno publiko, kaj menite?

ciaoamigos.it

Vas je omenjeno dejstvo o spletni strani ciaoamigos.it presenetilo? To ni še nič, v primerjavi s tem kar sledi! V prvem letu delovanja, t.j. ko so se končno odločili, da bo to portal za zmenkarije, ne pa prodajalna izdelkov za otroške zabave, in je stran dokončno zaživela, so se odločili, da stran ne bo brezplačna! Tako je, za vpis in izdelavo in uporaba profila je bilo potrebno plačati 5 evrov. Ne ravno velik znesek, vendar v primerjavi z drugimi podobnimi portali za zmenkarije, je ciaoamigos.it s to idejo res ‘ustrelil v prazno’. Zadevo so kmalu popravili in pristopnina ni bila več potrebna. Sedaj denar služijo na drugačen način.

Tretje in tudi zelo zanimivo dejstvo o spletni strani ciaoamigos.it pa je to, da je to prva spletna stran s končnico it, ki je obstajala v verziji za mobilne telefone. S tem je dokazala, da s svojim naprednim mišljenjem zares skrbi za svoje uporabnike in jim skuša nuditi čimboljšo uporabniško izkušnjo. Danes ima stran ciaoamigos.it preko 500.000 uporabnikov, od tega jih je skoraj 200.000 pristopilo po tem, ko so izdali mobilno verzijo in prepričani smo, da se jim je to obrestovalo, saj vsi vemo kako pomembno je, da je neka spletna stran dobro in pogosto obiskana. Vsekakor pa to vedo pri ciaoamigos.it.

0 odzivov na “Dejstva Ciaoamigos.it portala”