Glivice na nohtih so lahko velika nadloga a se jih da opraviti

Glivice na nohtih so precej pogost pojav pri vseh ljudeh, še posebej pri otrocih in starejših. Smrekovit je mazilo, ki jih učinkovito odpravlja in ga dobite tukaj https://www.smrekovit.si/glivice-na-nohtih ter ga naročite domov za vso družino. Če ga še ne poznate, boste kmalu sami ugotovili, da Smrekovit smrekovo mazilo domače proizvodnje glivice na nohtih odpravlja izjemno učinkovito in hitro. To pa zato, ker deluje antibakterijsko, saj ima smreka to v sebi, da ubija bacile in bakterije, če jo užijete ali pa se z njo namažete.

 glivice na nohtih

Glivice na nohtih se pokažejo najprej, ko se razrastejo v telesu. Lahko so tudi pod pazduho, v vagini, popku in vseh predelih, kjer je vlažno in bolj temno, ker imajo rade tako okolje za razmnoževanje. Glivice so del našega telesa in so vedno v nas ter imajo določeno funkcijo, Če se prehranjujemo nepravilno, pa se razrastejo preveč in začne tisti predel srbeti ter odmirati, ker gre za majhne gobice. Zato lahko odpadejo nohti in celo do tega pride, če ne ukrepate, da odrežejo prste, kar največkrat naredijo starejšim, saj pride do zastrupitve.

Kako torej se glivice na nohtih lahko tako razmnožijo? Zaradi prehrane in z njo jih lahko tudi najbolje uravnavamo. Če jeste veliko sladkega, na primer sladkarije, sadje in suho sadje, belo moko in izdelke iz pečnice ter bele moke pa tudi maščobe, boste slej kot prej trpeli za glivicami. Nohti porumenijo in potemnijo ter začno odmirati. Pomagata le res pravilna prehrana z izločanjem sladkorjev iz prehrane in mazanje z antibakterijsko kremo.

To pojasnjuje, zakaj imajo glivice na nohtih največ otroci in starejši, ker se običajno prehranjujejo s precej sladkim stvarmi, kar povzroča razrast glivic. Torej, upoštevajte ta nasvet in spremenite prehrano ter hkrati namažite prizadete predele s primernim mazilom, ki res pomaga. Dolgoročno pa ne zadostuje samo mazilo, ampak morate spremeniti stil prehranjevanja, drugače se glivic ne boste znebili, ampak bo le še huje in huje.

0 odzivov na “Glivice na nohtih so lahko velika nadloga a se jih da opraviti”