Koledarji 2017 po meri v Grafiki Enzo

Ponovno smo prišli v tisti del leta, ko je potrebno kupiti koledarje, planerje ter rokovnike za prihajajoče leto. Spet bo potrebno sestaviti tudi poslovne darilne vrečke, ki jih boste podarili svojim zaposlenim ter poslovnim partnerjem, sestavni del le-teh pa bodo zagotovo tudi poslovni koledarji 2017, ki bodo vaše podjetje ter blagovno znamko tudi promovirali.

Da vaš izbor ne bo pretežak ali naporen, smo v Grafiki Enzo za vas pripravili široko ponudbo različnih koledarjev ter personaliziranih rokovnikov, ki jih z veseljem oblikujemo po vaših merah. Zato ne odlašajte, ravno zdaj je čas, da izberete pravi koledar!

koledarji 2017Kako se lotiti izbire? Najprej se zavedajte namena, zaradi katerega boste potrebovali koledar. Seveda vam bodo koledarji 2017 primarno prišli prav predvsem zaradi njihove uporabne vrednosti (organizacija časa, prepoznavanje datumov, dni, tednov itd.), opravljajo pa lahko še kakšno drugo nalogo. Ena izmed njih je promocijska funkcija – uporabite jih lahko kot način za promoviranje vašega podjetja. Stenske, namizne ali žepne koledarje opremite z vašim imenom ter logotipom ter jih razdelite med ljudi.

Koledarji 2017 pa so tudi odlično darilo za vaše domače, prijatelje ter znance. Odločite se lahko za družinski, otroški ali kakšen drug koledar po meri, na katerega natisnete vaše najljubše slike. Nanje lahko tudi kaj napišete. Koledarji 2017 bodo s pomočjo našega podjetja ter vaše ideje izdelani nadvse kvalitetno, s pomočjo odlične in napredne tehnologije.

Izbirate lahko med koledarji v različnih formatih (klasični stenski, namizni, žepni, šest listni, trimesečni). S pomočjo kulturnega koledarja boste vedno vedeli, kdaj vam ni potrebno v službo, koledar z imeni pa bo poskrbel, da nikoli ne boste pozabili na god vaših bližnjih.

Različni koledarji vam lahko pomagajo predvsem pri organizaciji vašega časa, zato izberite takšno obliko, ki vam bo prišla najbolj prav. Svetujemo vam, da se organizirate tudi s pomočjo rokovnika – tam boste našli prostor za telefonske številke, pomembne datume ter za dodatne zapiske, ki jih ne smete pozabiti.

0 odzivov na “Koledarji 2017 po meri v Grafiki Enzo”