Ste končali s pisanjem diplomskega dela? Sedaj je na vrsti lektoriranje

Čestitamo vam, ker ste končali najzahtevnejši ter hkrati tudi zelo zamuden del vašega šolanja. Seveda enako velja tudi za tiste, ki ste napisali magistrsko ali celo doktorsko nalogo.  Sedaj pa je čas še za eno obveznost – izbira kakovostne lektorske agencije, ki opravlja ugodno lektoriranje diplomskih nalog! Lektoriranje diplomskih nalog je namreč neizogibno. Le tako boste poskrbeli, da bo vaše delo strokovno ter profesionalno in brez napak. Na ta način boste zadostili standardom posamezne fakultete, nadaljnjim bralcem vašega zaključnega dela pa omogočili nemoteno branje.

lektoriranje diplomskih nalog

V naši lektorski in prevajalski agenciji Digitpen bomo poskrbeli, da bo vaša naloga profesionalno lektorirana, torej brez pravopisnih ter slogovnih napak. Seveda bomo za vas z veseljem prevedli tudi povzetek ter poskrbeli za njegovo strokovnost. Lektoriranje diplomskih nalog opravljamo po naročilu posameznika. To pomeni, da se s posameznikom dogovorimo o storitvah, ki jih potrebuje, obsegu naloge ter časovnem okviru dogovorjenega dela. Zavedamo se, da je točnost izredno velikega pomena, še posebej v primerih časovne stiske. Običajno traja lektoriranje diplomskih nalog od dva do tri dni, v primerih hude stiske pa se lahko dogovorimo tudi za hitro lektoriranje – tako boste svojo nalogo lahko oddali že naslednji dan. Po dogovoru vam lahko nalogo tudi uredimo oz. popravimo v strukturo, ki jo zahteva vaša fakulteta.

Ker je diplomska naloga avtorsko delo, ki vsebuje veliko osebno noto, bomo pravopisne napake v našem podjetju odpravili že v samem besedilu, slogovne popravke pa vam bomo ponudili v komentarjih ob strani. Na željo (ter z dovoljenjem) avtorja pa lahko stilske popravke vključimo tudi v samo strukturo besedila. Lektoriranje diplomskih nalog v našem podjetju opravljajo posamezniki z visokim čutom za govor, jezik ter komunikacijo z univerzitetno izobrazbo ter večletnimi izkušnjami. Svoje izkušnje tudi neprestano nadgrajujejo, svoje znanje pa krepijo skozi vseživljenjsko učenje. Ustrezno izobrazbo lahko podkrepijo tudi s kopijo svoje diplome.

0 odzivov na “Ste končali s pisanjem diplomskega dela? Sedaj je na vrsti lektoriranje”