Vaš dom potrebuje markize?

Se zanimate za nakup markiz ter iščete najboljšo ponudbo za vaš dom? Podjetje Kosec tim d.o.o. ima za vas široko izbiro markiz, tend ter različnih storitev.

Široka izbira, ki vam jo nudi podjetje je visoke kakovosti. Izbirate lahko med različnimi izvedbami kot so klasične, polkasetne ter kasetne.

Zakaj markize ter tende? Poleg tega, da so moderne, estetske in se lepo podajo k kateri koli terasi, balkonu ali vrtu nudijo tudi zaščito pred soncem ter drugimi vremenskimi vplivi. Z njimi je preživljanje časa zunaj še bolj udobno, prijetno ter kvalitetno.

Ponudba Kosec tim tend ter markiz zajema izbiro med različnimi vzorci ter barvami tkanine, prav tako pa tudi ohišja, ki je na voljo v beli, bež, srebrni ter antracit barvi, lahko pa se odločite za barvanje ohišja v barvi po vaši želji. Podjetje se vašim željam popolnoma prilagodi, da lahko vi dobite vašo sanjsko senčilo.

Material iz katerega so narejene tende ter markize podjetja je kvaliteten ter odporen na določene vremenske vplive. Platna so akrilna z UV zaščito, samočistilna zaradi poliester tkanine ter zagotavljajo odličen pretok svetlobe zaradi posebne PVC Soltis tkanine.

Zakaj izbrati Kosec tim d.o.o. ? Podjetje ima že kar 65 let izkušenj in je specializirano za prodajo in montažo stavbnega pohištva visoke kvalitete. Vašim novim tendam ter markizam pa nudijo kar 7- letno garancijo.

Imate probleme oziroma ne veste kaj izbrati, za kaj se odločiti? Strokovnjaki ekipe Kosec vam bodo z veseljem priskočila na pomoč. Kontaktirajte jih ter si priskrbite najboljšo odločitev za osenčitev vašega vrta, balkona ali terase. Na njihovi spletni strani lahko najdete še več informacij, ki jih boste morda potrebovali pri izbiri tende ali markize, pogosta vprašanja, vedno pa lahko ekipo tudi sami kontaktirate.

Pošljite povpraševanje ter se pridružite njihovim zadovoljnim strankam tudi vi.

0 odzivov na “Vaš dom potrebuje markize?”