Morski ribolov na morju

Morski ribolov na morjuMorski ribolov na morju je primeren za katerikoli letni čas.

Želite izvedeti še kaj več o ribolovu? Potem si poglejte http://www.slo-fishing.si/morski-ribolov-na-morju.

V čem se razlikuje morski ribolov od navadnega? Razlikuje se predvsem v opremi od navadnega ribolova, saj je že sama morska voda poškoduje ribiško opremo, zato Vam priporočamo, ko boste odpravljali na morski ribolov na morju morate najprej obrisati konico palice z mokro krpo in ta bo odstranila sol iz palice ter jo zaščitila. Vabe so tudi različne in sicer najbolj priljubljeni so lignji. Za vabo imate lahko poleg lignjev tudi sirovo ali kruhovo mešanico, saj je ta poleg lignjev ena najuspešnejših uspešnih vab.

Orada je kraljica Jadranskega morja saj je najbolj priljubljena riba za ulov. Najbolj preprost način s katerim boste ulovili orado je ta, da najprej preluknjate plastenko in notri date nekaj ostankov od kosila ali pasje hrane ter jo nato označite z 10 m vrvico in jo potopili v morje.

Za morski ribolov na morju je najbolj primeren čas, če greste na lov od 3 ure do 8 ure zjutraj. Na ribolov pojdite ob koncu oseke in pri nastajanju plime. Ribe za morski ribolov na morju boste našli predvsem v globokih vodah.

V kolikor imate kakšno vprašanje za morski ribolov na morju Vam priporočamo, da se posvetujete s strokovnjakom.

0 odzivov na “Morski ribolov na morju”