NaDlani.si

Spletna stran časopisa Na Dlani vsebuje aktualne novice dolenjske iz različnih podorčjih. Tukaj najdete dolenjske novice o pomembnih dogodkih iz občin dolenjske na lokalni ravni. To so občinske novice, novice iz gospodarstva, novice iz lokalnega dogajanja, poročila o nesrečah, nevarnostih, opozorila o vremenskih razmerah in naravnih nesrečah. Novice dolenjske so zelo raznolike, ažurne in vas seznanjajo z vsemi večjimi novicami na občinski ravni.

na dlani

Časopis Na Dlani je časopis, ki spremlja in objavlja dolenjske novice. Časopis je brezplačen in izhaja vsak mesec v 11 občinah Dolenjske in sicer v Novem mestu, Šmarjeških toplicah, Škocjanu, Šentjerneju, Trebnjah, Žužemberku, Mirni, Šentrupertu, Mokronogu, Mirni peči in Sevnici. Na spletni strani so za novice dolenjske po kategorijah objavljeni različni prispevki glede na dano področje. Najdete lahko zavihek z dogodki, dolenjske novice, kronika, dogodki, šport, vreme in zanimivosti.

Na strani je objavljena kronika preteklih kaznivih dejanj, najsi bodo to vlomi, tatvine in druga kazniva dejanja za novice dolenjske. Tukaj so poročila prometnih nesreč, opozorila o poplavljanju reke Krke, akcije gasilcev, poročila o požarih. Informacije o nesrečah za dolenjske novice zbira policijska uprava.

Novice dolenjska in aktualni dogodki so največkrat iz družabnih dogodkov in prireditev, tekočih proslav ali kulturnih dogodkov, športnih prireditev in zanimivih festivalov. Obljavljeni so dogodki tako za mlade, mlade po srcu in dogodki za starejšo populacijo. Na strani novice dolenjska dnevno lahko spremljate vremensko napoved.

Novice dolenjska vsebujejo tudi prispevke iz področja zdravja, osebne rasti, zaposlovanja, intervjuje, razmišljanja, potopise, uporabne nasvete za varčevanje z elektriko, gorivom, ogrevanjem. Pisci člankov se lotijo tem iz gospodarstva in delijo praktične nasvete za bolj ekonomično, ekološko in zdravo življenje v gospodinjstvih. Občasno popotniki objavijo potopise iz potovanj zanimivih krajev ter predstavijo doživljanja na destinacijah, ki so jih obiskali. Oglaševalci promovirajo svoje izdelke in storitve in vabijo ljudi k nakupu.

Na spletni strani najdete teme iz področja kulture, prehrane, zdravja in športa. Ponujeni so uporabni nasveti za bolj zdrav življenjski slog in dobro počutje. Zbrani so prispevki za alternative načine zdravljenja in vedno lahko preberete nekaj novega in poučnega.

0 odzivov na “NaDlani.si”