Naravna kozmetika

Naravna kozmetika je primerna za vse ženske, še posebej za tiste, ki ne marajo umetnih ličil in raje uporabljajo koži bolj prijazne izdelke.

Dandanes je vse bolj priljubljena naravna kozmetika saj je narejena iz 100% naravnih snovi, ki ne vsebujejo velike količine alkohola. Vendar pazite, ni vse kar je naravno dobro in ni vse kar je umetno slabo.

Naravna kozmetikaNaravna kozmetika mora vsebovati snovi, ki pozitivno vplivajo na kožo in ji pomagajo pri obnavljanju in vzdrževanju.

Nekatera naravna kozmetika vsebuje alkohol saj je naraven ter organskega izvora, na kožo pa ima dober vpliv. V kolikor boste uporabljale izdelke z veliko koncentracijo alkohola,  bo vaša koža postala suha, saj alkohol iz nje pobere ves naraven videz.

Naravna kozmetika znamke Soraya ima dve liniji iz 85% naravnih sestavin. Prva linija je World of Nature z različnimi olji in druga linija Bio Repair je za občutljivo kožo in ne vsebuje alkohola.

Pogosto se ljudje sprašujejo katera kozmetika je boljša naravna ali umetna. Naravna kozmetika je seveda boljša, ker je iz naravnih snovi in je dolgo obstojna. Umetna kozmetika vsebuje snovi, ki so za daljše časovno obdobje lahko tudi škodljive.

Ponujajo Vam različne vrste izdelkov:

  • krema z akacijevim voskom World of Nature
  • krema z amarantom World of Nature
  • krema za okoli oči World of Nature
  • intenzivna zaščitna dnevna krema za občutljivo kožo Bio Repair 30+
  • učvrstilna dnevna krema za občutljivo kožo Bio Repair 40+
  •  nežna micelarna tekočina Bio Repair 30+

Naravna kozmetika je primerna tako za ženske kot tudi moške.

Evropska merila poudarjajo, da mora naravna kozmetika imeti točno določen odstotek snovi iz narave. Čeprav imajo v podjetju Soraya kvalitetne izdelke, morajo le ti vsebovati naravni delež in sicer od 84% do 94%. To je odvisno od same sestave izdelkov.

Za vas so dosegljivi na telefonski številki 064/185-969 ali preko elektronskega naslova info@soraya.si, kjer jim lahko zastavite tudi razna vprašanja o naravni kozmetiki.

0 odzivov na “Naravna kozmetika”