Naročite se na diamantni piling

Zgleda vaša koža posušena ali pa spraskana od mozoljev in ostalih stvari? Če hočete, da vaša koža spet zaživi potem morate nujno obiskati salon Neguj.se v katerem vam nudijo diamantni piling, ki nebo samo oživil vaše kože ampak jo tudi naredil lepšo in mehkejšo na dotik. Če slučajno ne boste našli salona potem vam priporočajo, da preden greste obiskat salon najprej pokličite in se zmenite za termin, ko boste hoteli salon obiskati ali se z njimi posvetovati.Diamantni piling

Če do sedaj niste vedeli kaj diamantni piling je boste to zvedeli ta trenutek, kajti to je kozmetični poseg pri katerem kozmetičar/ka lasersko obdela vašo kožo z diamantnimi konicami in z vakuumom. Ta postopek vaši koži uničuje odmrlo kožo in naredi vaše luščenje kože varno in brez kakršnihkoli bolečin. Diamantni piling je še posebej zdrav postopek za kožo, saj pomaga vaši koži pri obnovi s tem, da vam celice cirkulirajo oz. krožijo hitreje kot ponavadi. Če se vam postopek zdi prepočasen vam v salonu nudijo malo bolj agresivni diamantni piling, ki je izvajan proti gubam in brazgotinam. Z agresivnim postopkom tudi stimulirajo beljakovino kolagen, ki naredi celice bolj vezane skupaj in protein elastin, ki že ime samo pove, da vam naredi kožo bolj elastično. To tudi omogoča strukturi kože, da je bolj mehka in gladka.

Diamantni piling se uporablja samo za obraz, dekolte, komolce, roke, kolena in hrbet za ostale predele pa ni uporaben. Ta postopek je tudi najbolj varen in najučinkovitejši za vse kožne tipe in je eden najboljših mehanskih obnov kože, ki jih do zdaj poznamo. Ko je diamantni piling zaključen vam v salonu nanesejo razne serume z ultrazvokom, ki bodo z vibracijo masirala vaše kožne celice in ko se ta postopek izvrši nastane vaša koža poleg mehke in gladke še malo bolj napeta oz. prožna koža. Danes vedno več punc oz. najstnic trpi z mozolji tako, da je diamantni piling najboljša rešitev, ki bo naredilo vašo kožo čisto močno, lepo, sijočo oz. lesketajočo in brez brazgotin mozoljev, poleg tega vam pa ponujajo diamantni piling po zelo ugodni ceni.

0 odzivov na “Naročite se na diamantni piling”