Pisarniški stoli za vsak dan

Pisarniški stoli so pomemben del pohištva doma, v različnih firmah in proizvodnjah. Glavne naloge, ki naj jih imajo pisarniški stoli, so udobnost, pokončno naslonjalo, ki zmanjšuje bolečine v hrbtenici, stopala morajo dosegati tla pod kotom nog 90 stopinj. Višino stola si zato lahko prilagajamo z ročko pod sedežem. Komolci naj bi na v pravem kotu sloneli na ročajih za roke v višini tipkovnice, prav tako pa mora biti medenica pravilno podprta.

Nove različice stolov vsako leto izboljšujejo za boljše telesno počutje, ko jih izdelajo v zakrivljenih oblikah za boljše zdravje hrbtenice, saj je zelo naporno, če delaš v službi, katera zahteva sedenje za računalnikom.

Pisarniški stoli so izdelani iz različnih materialov, da ljudje med njimi lahko izbiramo glede na to, kater material se bolj prilega na posameznikovo telo. Lahko izbirate tudi med različnimi oblikami, velikostmi in barvami stolov. Pod materiale po navadi spadajo mreža, tkanina, umetno usnje, usnje,… Pisarniški stoli imajo tudi različne namene, na primer otroški stoli, gaming stoli, pisarniški stoli, direktorski in ergonomski stoli. Nato pa obstajajo še stoli s kovinskim ali plastičnim ogrodjem, s kolesi ali brez, ki so primerna za vse vrste tal in so lahko brez zavor, z zavorami, polna, votla ali antistatična ter sedež brez ali z naslonjali. Večina stolov je tudi vrtljiva.

Podjetje Integra ponuja različne pisarne stole, kot so na primer znamka CORN, ki imajo brezčasni design klasičnega pisarniškega stola, katerega so nagradili z operativnimi in ergonomskimi komponentami. Ponujajo različne vrste namenov za stole, pri nekaterih pa je po želji zraven vključena tudi integrirana opora za glavo.

Stole lahko sedaj naročujete tudi po naročilu in si ga oblikujete sami, si zberete barve, velikost, material (če je blazina obložena z blagom je možnost okrasnih šivov), kolesa, naslonjalo in ostale prilagodljive funkcije.

 

 

 

0 odzivov na “Pisarniški stoli za vsak dan”