Poceni kartuše

Vsak tiskalnik za tisk potrebuje kartuše. Ali je ravno v vašem zmanjkalo barve? Spletna trgovina na naslednji povezavi ima za vas poceni kartuše, ki so ravno tako kvalitetne. Na voljo imajo različne kartuše za tPoceni kartušeiskalnike Epson, HP, Canon, Brother, Dell, Samsung in Lexmark.

Poceni kartuše za prej naštete tipe tiskalnikov poiščete tako, da v iskalnik zgoraj na njihovi spletni strani vpišete tip tiskalnika ali pa tip kartuše. Če iskane kartuše ne najdete oziroma je nimajo v ponudbi, jim lahko pošljete sporočilo na kartuse@e-planet.si ali jih pokličete na 080 34 50, saj je klic brezplačen. Vse nadomestne kartuše v njihovi ponudbi vsebujejo čipe. To pomeni, da so zelo enostavne za vstavljanje in po vstavitvi takoj pripravljene za tiskanje raznih dokumentov. Trenutno imajo na voljo kar 193 različnih kartuš, ki so kompatibilne z vsemi naštetimi tiskalniki. Njihove kartuše niso originalne in zato jih ni proizvedel proizvedel proizvajalec tiskalnika.

Na priloženi sliki vidite zelo poceni kartuše za tiskalnik HP364KL, ki stanejo samo 26,23€ z DDV-jem. Set vsebuje:

  • 1x kartuša za HP 364 barve (Cyan), ki vsebuje 15ml
  • 1x kartuša za HP 364 barve (Black), ki vsebuje 25ml
  • 1x kartuša za HP 364 barve (Yellow), ki vsebuje 15ml
  • 1x kartuša za HP 364 barve (Magenta), ki vsebuje 15ml

Ko najdete svojo izbrano kartušo preprosto zraven nje kliknete “dodaj v košarico”. Nato pojdite na vrh strani, kjer boste našli vašo košarico. Odprete jo in sledite vsem potrebnim navodilom, ki vas bodo pripeljali do naročila. Če potrebujete samo eno kartušo, je pri njih možno naročiti tudi to. Vendar jih je za naročilo posamezne kartuše potrebno kontaktirati in tako povprašati za ceno. Če pri spletni trgovini kartuše.net kupujete prvič, vam predlagajo, da kartuše naročite kar v celem paketu. Če se resnično za nakup kartuš zanimate, vam povemo tudi to, da ob naročilo nad 35€ nebo potrebno plačati nobene poštnine.

0 odzivov na “Poceni kartuše”