Popotniki po celem svetu

Ste eden mnogih ljubiteljev potovanja po svetu in obiskovanja ter spoznanja drugih kultur, krajev pa ste vseeno v dvomu kam odpotovati? Si želite več informacij o raznih krajih po svetu iz prve roke?  Povem je za vas prava rešitev spletna stran popotniki.

Na tej slovenski spletni strani slovenski strastni popotniki objavljajo svoje doživetje, članke in predvsem pomembne slike svojih potovanj po svetu.Če si želite poleg objav na spletni strani popotniki.net videti še več lahko všečkajte Facebook profil Popotniki ali pa spremljate novice na strani Gooogle+ katerega ime profila je Popotniki.net.

Vse popotnike, ki so karkoli objavili lahko tudi sami vprašate za kakšen nasvet ali več informacij za potovanje v deželo, ki se odpravljate. Popotniki vam bodo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja in vas tudi obvestili kaj vas čaka na poti.

popotniki

Na spletni strani lahko popotnik prosto bere napisane članke na prvi strani, če pa si želijo prebrati in ogledati le določene članke za določene države ali pokrajine pa si to lahko zberejo. Odidemo na vrh spletne strani popotniki kjer imamo napisane vse glavne celine: Evropa, Azija, Afrika, Avstralija in Oceanija, Severna Amerika, Srednja Amerika ter nazadnje Južna Amerika. Ko si izberemo priljubljeno celino se nam odpre nova stran, ki vsebuje zemljevid na katerem si izberemo našo omišljeno državo ali pokrajino potovanja. Za tem se nam odpre stran, ki vsebuje le članke, ki so bili napisani o naši izbrani državi. Popotnik lahko dodajajo svoje mnenje, komentar. Za to funkcijo ne rabite imeti svojega računa potrebujete vnesti le vašo elektronsko pošti in vaš ime ter priimek.

Če želite postati kot drugi popotniki uporabnik portala, ki lahko objavlja in deli svoje izkušnje morate poslati vaš opis, ki naj vsebuje nekaj vaših informacij, kraje katere ste obiskali ter še kaj kar je v povezavi s potovanji. Zaželena je tudi slika. Vse te informacij na elektronsko pošto tomaz@gorec.si.

0 odzivov na “Popotniki po celem svetu”