Se splača kupiti avto na avtoplin

AvtoplinSe sprašujete kateri avto se najbolj splača kupit in se sprašujete ali bi radi takega, ki je normalen ali kakšnega posebnega. Če vam je vseeno si lahko kupite avto, ki ima motor na avtoplin, ki je novi trend v mehanski, strojni in elektromehanski industriji.

Eno od podjetij, ki dela kontrolne sisteme avtoplin je Lpgtech. Podjetje si je skozi čas pridobilo izkušnje in znanje pri izdelavi kontrol. Podjetje se je začelo ukvarjati z vakumskim  sistemov in nato so začeli z zaporednim sistemom za vbrizganje in na koncu z sistemom, ki vbrizgava gorivo. Podjetje ne prodaja produkte samo po Sloveniji ampak je predvsem znana po celem svetu. Danes se podjetje ukvarja predvsem z avtoplinom tako, da nadgrajuje svoje ideje in vključuje nove tehnologije. Vsi njihovi produkti so podprti s opremo TECH, filtri Perfect Blue, patentiranim DRAGON vbrizgalnim sistemom in ostalimi njihovimi programi. Avtoplin je bolj okolju prijazen, ker manj onesnažuje in je filtriran. Kmalu bodo razvili in prilagodili sistem, ki je sposoben biti vgrajen oz. se bo delal na kateremkoli zahtevanem vozilu.

Vse avtoplin serije in opreme so v podjetju pod nazivom TECH in imajo vse LPG nadzorovana vbrizganja. Zaščiteni so pred električnimi udarci in se jih lahko konfigurira z njihovim programom TECH & STANDARD. TECH 100 in TECH 200 so primerni za 4 valjne motorje medtem, ko je TECH 300 primeren za 8 valjne motorje. Pri TECH 300 se avtoplin dozira na analitičnih operacijah. TECH 300 je možno uporabiti tudi za motorje z 16 valji saj ima vgrajen sistem za avtomatsko korekcijo. TECH- DRAGON vbrizgava plin preko batov ampak so narejeni za 2 in 3 valje tako, če ne veste kaj to pomeni se posvetujte s prodajalcem preden kupite. Avtoplin se lahko segrejo od -40°C do +/- 140°C. Z tem izdelkom se ne more kosati noben produkt od drugih firm saj je en in edini in mu ni para.

Vsi njihovi izdelki imajo dvoletno garancijo in zdržijo minimalno do 150 000 km. Podjetje vam zagotovi oz. obljubi profesionalni servis pri montaži na motor. Najbolj kvalitetni produkt je TECH 200 in najbolj natančen produkt je TECH- DRAGON. Avtoplin TECH- DRAGON je eden najboljših vbrizgalnikov plina na svetu s tem, da tudi poveča od motorja moč in izkoristi gorivo do maksimuma.

0 odzivov na “Se splača kupiti avto na avtoplin”