Nova Škoda Enyaq IV

Nekaj novega in še kako težko pričakovanega v Škodini ponudbi vozil. Govorimo seveda o Škoda Enyag IV, ki smo ga vsi težko pričakovali. Je popolnoma električno terensko vozilo, ki ga je Škoda predstavila prvega septembra, ter tako naredila naslednji korak v dobo električnih avtomobilov. Več o ponudbi Škoda Enyaq IV si lahko preberete na naslednji strani https://www.nadlani.si/avto-moto/skoda-enyaq-iv/. Njeno ime izhaja iz pojmovanja enya , kar pomeni vir življenja, prav tako ime znane pevske umetnice Enye, ki vas tako kot Škoda Enyaq IV lahko popelje v daljave.

Škoda Enyaq iV

 

To je prvi električni SUV znamke Škoda, ki bo v ponudbi skupaj z električnim mestnim avtomobilom Citigo in priključnimi hibridnimi različicami Octavia in Superb. Lahko rečemo da jepravi cukrček tako v oblikovanju s svojo prostorsko notranjo ureditvijo predvsem pa izjemno konkurenčno ponudno, vsekakor ena boljših izbir na trgu električnih avtomobilov, prav tako pa je pravi mali konkurent tudi nekaterim večjim ponudnikom električnih vozil.

Pa poglejmo še tehnične podatke, ki jih s ponosom pokaže Škoda Enyaq IV, z njo se boste brez polnjenja zapeljali lahko domala čez celo Slovenij, domet avtomobila je dobrih 500 kilometrov. Avto vam bo na voljo v salonih tekom konca letošnjega leta, lahko pa boste izbirali med naslednjimi možnostmi:

  • Škoda Enyaq iV 50
  • Škoda Enyaq iV 60
  • Škoda Enyaq iV 80
  • Škoda Enyaq iV 80X
  • Škoda Enyaq iV R

Vzemite si čas in poglejte popolnoma električno vozilo Škoda Enyaq IV, ki je čudovito, močno, inovativno vozilo, ki je več kot le kos vizionarske tehnologije, ampak je tudi prava izbira za danes, namenjen, tebi ali meni pravzaprav avto namenjen tistim, ki resnično živijo. Je popolnoma nov v ponudbi Škodinih vozil Simply Clever. Poiščite več informacij na spletu in kontaktirajte ponudnika ter preizkusite popolnoma nov Škoda Enyaq IV.

0 odzivov na “Nova Škoda Enyaq IV”