Spominske kartice

Potrebujete več prostora na svojem mobilnem telefonu, fotoaparatu ali računalniku? Potem je najbolje da si kupite spominske kartice na spletni strani www.comshop.si.

Spominske karticeKaj sploh so spominske kartice? Spominske kartice so naprave, ki brez pomičnih delov shranjujejo digitalne podatke. Spominske kartice uporabljamo v prenosnikih dlančnikih, digitalni kameri, mobilnih telefonih, MP3-jih, MP4-jih, PS3-jih, PSP-jih in xBOX-ih. Podatki na spominski kartici so varno shranjeni pod vplivom okolja in omogočajo shrambo podatkov, brez pomoči elektrike.

Spominske kartice (SD) se delijo na: CF-I, PCMCIA, SM / SMC, CF-II, MSD, MS, MSPDX, MSPD, MMC, M2, MMCmicro, RS-MMC, miniSD, SD, SxS, microSD, xD, UFS, SFM, iStick, NT NT+ in μcard.

Prve spominske kartice, ki so prišle na trg so PCMCIA, ki so se znašle na trgu v devetdesetih letih. Trenutno te vrste kartic uporabljajo samo še v industrijah. Za nekatere je podjetje spominskih kartic pomembno, pri nekaterih pa ne. Zato je najbolje, če potrebujete več prostora na prenosnikih, mobilnih telefonih ali digitalnih fotoaparatih, da se obrnete na spletno stran ComShop.si, kjer lahko dobite kakovostne spominske kartice po zelo ugodni ceni.

Preverite ugodno ponudbo spominskih kartic v ComShop.si.

0 odzivov na “Spominske kartice”