Naj vam vedeževanje odpre nove poti v življenju

Vedeževanje iz Tarot kart z vedeževalko Sibilo vam pove pravi pot za naprej. Izračuna vam lahko vašega nadangela in boginjo, najdete pa jo na tejle povezavi https://www.sibila-vedezevanje.si/. Vedeževanje iz angelskih kart, katere vsebujejo 78 sporočil nadangelov in angelov je še posebej zanimivo. So resnični in močni, varujejo vas in vas vodijo. Angelske karte tako omogočajo vpogled v prihodnost preko angelov iz prastarih izročil in besedil. Angeli, ki so stvarnikovi glasniki pomagajo na vsakem življenjskem področju in na zemljo prinašajo mir. Poda vam lahko lastno afirmacijo glede na vašo boginjo in nadangela, le ta prihaja iz svetega prostora srca od koder je vodena.

vedeževanje

Vedeževanje iz Tarot kart izhaja iz starodavne knjige modrosti, knjige življenja in knjige smrti. Ob rojstvu ste prevzeli duhovni in življenjski simbol. Tam so zapisani vaši zakladi, dragulji, darovi, pa tudi morda strah vzbujajoče zveri. Tarot vedeževanje vam pomaga vse to prepoznati. Deluje skozi nerazumske vidike zavesti, katere uporabljajo tudi sanje. Vedeževanje iz Tarot kart in polaganje kart za vedeževanje v starodavni keltski križ.

Če želite izvedeti, kateri angel je danes z vami in kaj vam svetuje, si lahko pomagate tudi sami. Lahko pa za vas to stori Sibila. Če želite prejeti afirmacijo od vašega osebnega nadangela jo pokličite na 090 50 88. Kajti vsako jutro se sprehaja po obgozdnih jasah in gozdovih, kjer ima svoja energijska bivališča. Še posebej ob ščipu in mlaju, takrat se povezuje z nadangeli in boginjami.

Z masažo pomagamo vzpostaviti harmonijo med duhom in telesom in blagodejno vplivamo na celotno telo in počutje. Švedska sprostilna energijska masaža je obdelava mehkih delov telesa. Učinkuje na celotno telo, zlasti na mišice, kožo, živce, obtok krvi… Refleksna masaža stopal je odličen pripomoček za ohranjanje vitalnosti.

Bernarda Felicijan pod vzdevkom Sibila je medijsko priznana tarotistka in prerokinja po poklicu maserka ter refleksoterapevtka. Prerokinja in tarotiska že 30 let dela z nadangeli in boginjami. Piše lastne afirmacije za boljše počutje. Kot terapevtka čisti čakre.

Vedeževanje nam pomaga prepoznati, kje je vse to zapisano in kako najti odgovore.

0 odzivov na “Naj vam vedeževanje odpre nove poti v življenju”