Zakaj je zgibanka za vaše podjetje tako pomembna

Zgibanka je najbolj klasična oblika reklame in predstavitve vašega podjetja ter produktov strankam. Na tej povezavi je tisk zgibank možen 24 ur na dan in jih dobite res hitro ter poceni, če jih naročite vsaj 300. Zgibanka mora biti narejena lično in profesionalno, kratko in jedrnato ter jasno, da bo stranka takoj razumela in tudi reagirala. Vse to vam lahko uredi profesionalec pri Magma media podjetju. Zloženke pa vam bodo poslali kar na naslov, ki ga boste navedli. Tovrstna reklama lahko vašemu podjetju poveča promet za 20 % ali več, če je pravilno izvedena.

zgibanka

Zgibanka je zelo priročna oblika reklame, ker se na majhnem formatu natisnejo sporočila in slike ter se jo zloži lahko na več načinov, da jo lahko stranka vzame s sabo, da v torbico in gre v vsak nabiralnik. Zloženke največkrat stranke tudi spravijo, ker ne zavzamejo dosti prostora in gredo v vsak predal ali škatlo s pomembnimi stvarmi.

Nekateri menijo, da zgibanka ni več aktualna, vendar to ni res. Še vedno je zelo veliko kupcev, pravzaprav je večina, ki so starejši in so vajeni tiskanih medijev in ne digitalnih, zato bodo hitreje reagirali na tiskano zloženko ali katalog, kot pa da bi šli na računalnik, s katerim imajo velikokrat le težave. Srednje generacije se na internetu ne znajdejo niti ne znajo uporabljati pametnih telefonov, ki jih  večina tudi nima.

Tako bo klasična tiskana zgibanka dosegla veliko več ljudi, kot digitalni mediji. V njej lahko na kratko predstavite svoje storitve in produkte ter veliko poveste z dobrimi fotografijami, ki so obvezen vizualni del na zloženki. Najbolje je, da jo pripravi profesionalec, da zgleda lepo in všečno, ker tako boste zbudili v strankah zaupanje, ker so navajeni na visoko kvaliteto.

Zato nikar ne oblikujte sami ali ne prepuste temu mladim domačim, ker lahko naredite usodne napake, s katerimi boste izgubili potencialne stranke in boste mnenja, da zloženke nimajo učinka.

0 odzivov na “Zakaj je zgibanka za vaše podjetje tako pomembna”