Zobni vsadki so nadomestek korenine zoba

Ko izgubimo kakšen zob smo zelo slabe volje, ne vemo kaj narediti, da čim prej dobimo nazaj svoj zob. Edina rešitev je obisk zobozdravnika, da on opravi svojo nalogo. Zobni vsadki so tisti, ki zamenjajo naš zob, ki smo ga izgubili. Na spletni strani https://luxdental.si/zobni-vsadki/ lahko dobite koristne informacije o zobnih vsadkih. Tudi, če nimate svojega zobozdravnika, se lahko pri njih naročite. So strokovnjaki na tem področju, vse vam uredijo v zelo kratkem času in brez bolečin. So res zaupanja vredni zobozdravniki, zato se ljudje vedno radi k njim vračajo.

Kaj sploh so zobni vsadki? Sedaj vemo samo to, da je to nadomestek našega zoba, ki smo ga izgubili. To so vijaki, ki nadomestijo našo korenino. So različne oblike, prav tako velikosti. Saj je vse odvisno od vsakega pacienta, prav tako od same čeljusti pacienta. Zobni vsadki se lepo prilagajajo v našo čeljust, tudi se zelo dobro zarastejo v samo kost. Malo kdaj pride do kakšnih težav, da naš organizem ne bi sprejel tujka. Izdelani so iz titana, to je kovina, ki ne pušča posledic oziroma alergijskih reakcij. Kot vsak tujek, je tudi tukaj možno, kot sem omenila že, da pride do rizika oziroma težav. Ljudje, ki imajo kakšne bolezni so bolj podvrženi takim reakcijam. Ampak sedaj se je brez veze sekirati in se spraševati kako bo se to obneslo pri vam.

zobni vsadki
zobni vsadki

Zobni vsadki ne bolijo, sploh ne boste vedeli, da jih imate. Prav tako samo vstavljanje ne boli, kar je marsikoga zelo strah. Vsadki so idealna rešitev, če nimate zoba oziroma vam morajo kateri zob izpuliti. Preden pride do te težave, vam bodo tehniki vse lepo razložili, kako vse delo poteka. Čeprav boste imeli kasneje nov zob, je higiena zelo pomembna. Prav tako redni obiski zobozdravnika so vedno zelo dobrodošli, če nočete imeti novih komplikacij in da pride do izgube zob.

0 odzivov na “Zobni vsadki so nadomestek korenine zoba”